Framtida uppdragsledare VVS inom industri till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du teknikintresserad och vill jobba med en stor variation av projekt? Vi som jobbar inriktat mot våra industrikunder här i väst behöver påfyllning för att möta kommande efterfrågan av våra tjänster. Vår verksamhet fokuserar sig både mot större nyetableringar och expanderingar av industrier runt om i landet såväl löpande ombyggnationer som effektiviseringar hos våra lokala kunder. Just nu en extra hög efterfrågan från kunder som fokuserar på elektrifiering och grön omställning. 

Motiveras du av en roll med fokus på kundrelationer, ledarskap i projekt och fastigheter? Vill du ha stor frihet att definiera din roll samt de projekt som du leder? Vi kompletterar nu vårt team i Göteborg med en framtida Uppdragsledare inom VVS för att förstärka vår position och söker dig som vill vara med och ta dig och oss till nästa nivå.

Varför jobba hos oss?
På Sweco i Göteborg får du arbeta i ett erfaret gäng som gärna delar med sig av sin kunskap.
Vi har en god kundbas lokalt samt kompetens som efterfrågas nationellt över landet, vilket ger en möjlighet till varierat arbete. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett dynamiskt kunskapsföretag där utvecklingsmöjligheterna är många. 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Inom vårt VVS-Team jobbar vi tillsammans och skapar bra projekt ihop, beroende på din erfarenhet och driv hittar vi rätt roll till dig just nu. 

Förhoppningsvis är du en av våra framtida nyckelspelare (om inte redan nu) Som uppdragsledare inom Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Som uppdragsledare inom VVS kommer du arbeta som projektledare och utredare i uppdrag för våra kunder. Du kommer att leda projekt men även arbeta självständigt. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Din framtida roll

Som konsult inom VVS kommer du exempelvis att:

  • Ha möjlighet att specialisera dig inom ditt område
  • Arbeta med en bred kundportfölj inom både offentlig och privat sektor
  • Jobba ihop med ett etablerat gäng med stort förtroendekapital
  • Ha möjlighet att styra och planera din egen tid, självklart med utgångspunkt i kundens intresse
  • Ansvara för tekniska detaljkonstruktioner

Dina erfarenheter

För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Relevant utbildning från Högskola/Universitet/Yrkeshögskola alternativt likvärdigt förvärvad arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av de senaste 3D-verktygen, Revit meriterande
  • Erfarenhet av både ventilation och VS.
  • Självständigt kunna utföra konstruktionsuppgifter

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant teknisk utbildning inom VVS. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som konsult med att projektera, leda projektering och utföra utredningar.

Vem är du? 
Du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull och har viljan att vidareutvecklas. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Gruppchef Daniel Moritz, 076-8029540 

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen