Valideringsledare / valideringsingenjör inom Life Science till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu gör Sweco sin kanske största satsning inom Industri och kommer bredda sig inom Life Science-sektorn. Du har nu möjlighet att vara med från början och påverka både Swecos och din egen utveckling inom validering och kvalificering.

Varför jobba hos oss?
Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra!

Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidrar till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med validering och kvalificering av exempelvis utrustning, processer eller datoriserade system. Arbetet kommer ske både ute hos våra kunder och i interna projekt. Kunderna kan verka inom allt från läkemedelsbranschen till biotech och medical devices.

Arbetet innebär bland annat:

  • Ledning eller delprojektledning för validering/kvalificeringsaktiviteter
  • Ta fram övergripande valideringsstrategier
  • Arbeta med kravhantering och riskhantering
  • Ta fram protokoll och rapporter (t.ex. FAT/SAT/IQ/OQ/PQ)
  • Utföra valideringstester
  • Utreda uppkomna avvikelser

Sweco har en decentraliserad organisation och det innebär att du även har stora möjligheter att lära dig mer om affärsmannaskap och hur du på bästa sätt kan utveckla kundrelationer och, om du vill, på sikt sälja in egna uppdrag.

Varför jobba med mig?
”Som ledare är jag positiv, glad och ser hellre möjligheter än problem. Jag tror på samarbete och att hjälpa varandra samt en rak och ärlig kommunikation. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att stötta dig och din utveckling.”  Gruppchef Lina Lindh

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har:

  • En ingenjörsexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik, maskinteknik eller motsvarande
  • Arbetslivserfarenhet från Life Science-sektorn, exempelvis som valideringsingenjör, QA/kvalitetssäkrare, kvalitetsingenjör eller processingenjör
  • God kännedom om de regelverk som finns inom Life Science-sektorn (GMP, GAMP, ISO 13485, MDR eller liknande)
  • God svenska och engelska i tal och skrift

Tidigare erfarenhet av konsultrollen är meriterande men inget krav. Det är önskvärt att du är intresserad av att utvecklas på individnivå och tillsammans med dina kollegor samt våra kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att skapa kontakter såväl internt som externt. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen