Ny! Bli en av de första att ansöka

Härjeåns söker chef för drift & underhåll av vårt el- och fibernät. i Vemdalen

Om tjänsten

Härjeåns är en helhetsleverantör av energilösningar med energi- och värmeproduktion, el- och fibernät och elhandel. Vårt område kan symboliseras av 600 mil elnät men våra kunder finns i hela Skandinavien. Nu söker vi en ny chef för Drift & Underhåll.

Som chef för Drift & Underhåll spänner ditt ansvarsområde över våra verksamhetsområden elnät och fibernät. Du ingår i koncernledningsgruppen där samarbete för koncernens och affärsområdets bästa är en stor del av din verksamhets vardag. I din roll har du det ekonomiska ansvaret för att ta fram och följa upp verksamhetsmål och budget.

Fokusområden i verksamheten som din enhet ansvarar för:

  • Härjeåns anläggningar, drift, underhåll samt mark- och tillståndsfrågor
  • Kundservice, mätning, avräkning, nätavgifter, fakturering samt nätregleringsfrågor

Du har förmågan att leda enhetens 17 medarbetare på ett föredömligt sätt genom att motivera, inspirera och tillsammans skapa en hållbar miljö med arbetsglädje. Din kunnighet och erfarenhet från tidigare uppdrag inom branschen bidrar till att ständigt förbättra och utveckla verksamheten på ett professionellt sätt för att säkerställa att Härjeåns är en attraktiv arbetsgivare med nöjda kunder.

Kvalifikationer

Du behöver ha en högskoleutbildning inom teknik, elkraft, ekonomi eller motsvarande. Dessutom behöver du ha arbetslivserfarenhet i minst tre år inom något av ovanstående områden samt minst fem års chefserfarenhet. Du är kunnig inom Arbetsmiljölagen och vi tar för givet att du har datorvana och B-körkort.

Vem är du?

Dina ledaregenskaper kännetecknas av din stora sociala förmåga att samarbeta och kommunicera där du som ledare är en god ambassadör i alla externa och interna relationer. För att nå verksamhetens mål och följa upp resultat behöver du ha mod att göra nödvändiga prioriteringar, utforska nya möjligheter och se nya perspektiv. Du behöver vara tydlig och kunna bryta ned verksamhetens mål på individnivå så att dina medarbetare blir delaktiga och kan utvecklas och motiveras av målen. Vi ser mångfald som en styrka och ser fram emot sökande med olika bakgrunder, intressen och erfarenheter.

Härjeåns som arbetsgivare

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och satsar mycket på både kompetensutveckling och en säker arbetsmiljö. God personalpolitik med fokus på hälsa, välmående och säkerhet utgör en solid bas för vår dagliga verksamhet. Vi letar nu efter dig som vill ha ett utvecklande och ansvarsfullt arbete och som värderar att bo och leva nära naturen med friluftslivet runt hörnet. 

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och Härjeåns tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är enligt överenskommelse och tillträde är snarast.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Wes och ansvarig konsult är Marcela Mieres Eneroth. För mer information kontakta  eller 0706 62 64 57 eller Emma Engström på . Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen