Inaktiv platsannons

Redovisningskonsult med byråbakgrund sökes i Stockholm

Avanzera AB söker efter en Redovisningskonsult med byråbakgrund sökes!.

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Nu söker vi en redovisningsekonom med erfarenhet av redovisningsbyrå som är redo att ta nästa kliv! Vår kund är ett företag under expansion med idag 10 medarbetare och man har sin bas på kontoret i Stockholm. Möjlighet till distansarbete finns. Tjänsten ska tillsättas snarast men hänsyn tas till uppsägningstid. Vår kund är ansluten till kollektivavtal och villkoren är förmånliga.

Arbetsuppgifter:
Som redovisningskonsult arbetar du nära kunderna med varierande och självständiga arbetsuppgifter såsom avstämningar, kvalificerade bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du ansvarar själv för din kundportfölj på ca 20 kunder men arbetar också i ett redovisningsteam där man hjälps åt.

Din bakgrund:
Du har arbetat minst 4 år på en redovisningsbyrå med egna kunder. Det är en merit om någon av dina kunder har varit inom fastighetsbranschen. Du har lätt för att kommunicera och värnar om täta kundrelationer.

Sök redan idag. Vi läser ansökningarna löpande. Välkommen!

Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat bemanning - & rekryteringsföretag. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster.

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola