Inaktiv platsannons

TOP JOB

Receptionist till Nacka Forum 75% i Stockholm

Middlepoint söker efter en Receptionist till Nacka Forum 75%.

Om tjänsten

Om tjänsten
Middlepoint söker nu en driven och engagerad service manager till informationsdisken i Nacka Forum. Som receptionist i detta fina centrum får du jobba i en snabb och kreativ miljö där kundservice ligger i fokus samt får möjlighet till utveckling och självständigt arbete. Du jobbar även med marknadsföringen för centrum och är med och ansvarar för upplägg på Sociala medier.Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat att hänvisa besökare, svara på frågor, sälja presentkort, boka taxi och färdtjänst, kontakt med leverantörer och centrumledning, fota och posta inlägg till Instagram, administrativa uppgifter däribland dagsrapporter, manualer och uppdatera dokument samt övriga kundärenden.Vem är du?
Vi tror att du är en riktig servicestjärna som brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor. Du är flexibel och prestigelös och tar dig an alla arbetsuppgifter med glädje. Vi ser gärna att du är energisk, positiv, flexibel och gillar att jobba i team. Du har jobbat med service tidigare och arbetat i Office-paketet innan samt talar flytande svenska och engelska.
Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande sex månaders visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: 75%
Start: Maj 2023
Arbetstider: Varannan vecka mån-fre ca 09:30-15:45 eller , varannan söndag ca 11-18.
Om MiddlepointPå Middlepoint älskar vi alla service och vill förbättra och förenkla våra uppdragsgivares vardag. Om du är en serviceprofil som vill äga ditt uppdrag och varje dag arbeta proaktivt för ständig utveckling av ditt eget servicearbete så har du hamnat helt rätt. Här erbjuder vi självständiga arbeten hos fantastiska varumärken där du verkligen får vara med och göra skillnad. Vi har nominerats till Dagens Industris Gasellpris och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Middlepoint är ISO-certifierade inom kvalité (9001) och miljö (14001) och är ett helägt dotterbolag till Coor – 
Som anställd på Middlepoint så erbjuds du, förutom kollektivavtalets förmåner, även friskvårdsbidrag, löpande utbildning, teamaktiviteter och stans bästa kollegor!Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in ditt cv och personliga brev.Följ oss på Instagram för att se mer av vad som händer hos oss: Vännerna på Middlepoint!

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Kontor / Administration | Deltidsjobb | Gymnasium