Inaktiv platsannons

MÖTESBOKARE i Stockholm

JobBusters söker efter en MÖTESBOKARE.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi har fått den roliga uppgiften att hjälpa vår kund som är en fullservicebyrå inom försäljning att hitta deras nästa stjärnor!
Som Mötesbokare hos vår kund kommer du att ringa upp företag för att boka affärsmöten, vilket kräver hög social kompetens och förmågan att hantera motgångar med flit. Du kommer ingå i ett team på cirka 15 personer där ni jobbar med en bred och varierande kundstock. I din roll som Mötesbokare så har du en kunddatabas att utgå ifrån, du får sen prospektera och göra lite detektivarbete för att hitta rätt person att ta kontakt med på företaget, sälja in syftet med mötet och sen boka in mötet mellan kunden och företaget.
När du startar hos vår kund så får du en gedigen utbildning inom sälj, kundstock och affärssystem.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar de nu sina försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger vår kund en härlig sammanhållning och tillsammans står de starka inför framtidens utmaningar. Här finns möjlighet till att växa inom bolaget, det erbjuds utbildningar inom försäljning och kommunikation samt kontinuerliga teamaktiviteter och AW's.

Kvalifikationer
- Du har sen tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap, gärna utgående samtal.
- Du pratar flytande svenska.
- Meriterande om du har erfarenhet av telemarketing.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Mötesbokare är du en positiv och social person som inte är rädd för att ta kontakt med nya personer. Du har ett starkt engagemang, är målinriktad och är inte rädd för nya utmaningar. Drivs du dessutom av att jobba mot mål, ständigt jobbar för att prestera på en högre nivå och är hungrig på att utvecklas kan det här vara jobbet för dig. Vi söker en lagspelare med stort driv och engagemang.

Lön
Fast lön och provision.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider 8-17. Vår kund önskar start omgående alternativt efter sommaren. En provanställning om 6 månader tillämpas som sedan går över till en tillsvidareanställning. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Bakgrundskontroll och registerutdrag kommer göras av tredje part vid en första intervju med kund.

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola