Inaktiv platsannons

Serviceinriktad Supportkoordinator i Järfälla

Avanzera AB söker efter en Serviceinriktad Supportkoordinator.

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Vår globala kund som är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer söker nu en Customer Service Support / Supportkoordinator. Vår kund erbjuder ett utvecklande arbete på ett framgångsrikt och lönsamt företag. Kunden ser personalen som en tillgång och har därför lyckats skapa en god och trivsam atmosfär på företaget genom åren. Tjänsten är på heltid och är belägen i Järfälla.

Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en hyrrekrytering där du kommer gå in som konsult den första tiden och därefter bli anställd hos företaget.

Arbetsuppgifter:
Du kommer du tillhöra försäljningsgruppen OEM och denna tjänst är ny på företaget där du tillsammans med två andra kommer ha samma roll. Du kommer supportera ett par säljare och ha hand om hanteringen av hela orderlogistikflödet för OEM-kunder. Du kommer även ha leveransövervakning samt kommunicera och samarbeta med inköps- och produktionsplaneraren. I rollen ser vi även att man ser förbättringar som gruppens arbetssätt och rutiner. Du kommer arbeta i affärssystemet SAP.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Ta emot kundsamtal gällande redan offererade produkter samt hålla kunder informerade
• Ta emot kundorder, registrering samt kontrollera order, prognoser, priser, villkor
• Informera säljaren löpande t ex avvikelse, tillhandahålla prognos, uppdateringar
• Övervaka kundorderkvantitet kontra prognostiserat kvantitet, kundlagernivå, logistikavtal
• Ha dialog med kunden gällande logistikfrågor, hämta in kundinformation mm
• Registerunderhåll i SAP och i CRM. Sortering och arkivering av kundorder

Din bakgrund:
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper. Relevant köp/kundtjänstutbildning eller arbetslivserfarenhet önskas. Erfarenhet av affärssystem, meriterande om du har erfarenhet av SAP. Tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin ses som meriterande. Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen vill vi att du ger bra service och kan arbeta självständigt när du kommit in i arbetet. Vi ser att du noggrann, driven, prestigelös, flexibel och har förmågan att koordinera. Du är också kommunikativ och får saker gjorda. Sist, men inte minst, önskar vi att du är en god lagspelare med ett trevligt bemötande som stöttar dina kollegor och arbetar mot gemensamma mål.

Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat bemanning - & rekryteringsföretag. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Järfälla | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola