Inaktiv platsannons

Junior Materialspecialist till Getinge i Stockholm

A-hub söker efter en Junior Materialspecialist till Getinge.

Om tjänsten

Vill du göra verklig skillnad? Då är det dags att söka tjänsten hos Getinge och påverka människors liv på ett meningsfullt sätt. Bli en del av vårt team och delta i utvecklingen av innovativa hälso- och sjukvårdslösningar. Här får du möjlighet att vara med och forma framtidens vård!
Om företaget
Nu har du spännande karriärmöjlighet hos Getinge i Solna! Getinge är ett ledande företag inom medicinteknik, specialiserat på utveckling och produktion av medicintekniska produkter för intensivvård och operationssalar världen över. I denna tid av spännande förändring söker företaget nu en junior materialspecialist för att förstärka sitt team.Om Tjänsten
Du kommer tillhöra ett team som värderar samarbete högt och som har en gedigen erfarenhet inom ;I rollen kommer du initialt arbeta med att utföra planerade tester, särskilt inom reprocessingsområdet. Genom tätt samarbete med ditt team kommer du successivt kunna ta större ansvar som materialspecialist. Rollen är mångsidig och inkluderar bland annat ansvar för att skapa biokompatibilitetsutvärderingar i samband med lansering av både befintliga och nya ventilations- och anestesiprodukter.Som materialspecialist hos Getinge kommer du ha följande ansvarsområden:

  • Ansvar för att utforma och genomföra planer för biologisk utvärdering, inklusive identifiering av biologiska faror, riskbedömning och genomförande av kompletterande tester.
  • Skapa specifikationer för tester och kommunicera behovet av tester med relevanta laboratorier.
  • Utvärdera resultat från validering av reprocessingsprocesser, biologiska tester och kemiska analyser, inklusive toxikologiska utvärderingar av eventuella identifierade ämnen.
  • Samarbeta med maskiningenjörer för att välja material baserat på mekanisk prestanda och exponering vid användning.
  • Arbeta med stödhantering av REACH- och RoHS-relaterade frågor.
Vi söker dig som har
  • Ha en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom kemiteknik, polymerkemi, bioteknik, organisk kemi eller liknande område.
  • Grundläggande kunskaper inom laboratoriearbete.
  • Kunna kommunicera på både svenska och engelska.
Ytterligare erfarenhet av validering och kunskaper inom polymermaterial, organisk kemi eller biokemi är meriterande Övrig Information
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Plats: Solna
Anställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader, med möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

I denna process samarbetar Getinge med A-hub. För frågor kring tjänsten hör av dig till ansvarig rekryterare

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola