Inaktiv platsannons

TOP JOB

Idrottsintresserad receptionist - Rekrytering i Stockholm

Avanzera AB söker efter en Idrottsintresserad receptionist - Rekrytering.

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Vi söker nu för kunds räkning en prestigelös och självgående receptionist. Detta är en tjänst för dig som älskar att ha daglig kontakt med människor, ge god service samt trivs att arbeta administrativt. Företaget sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Du kommer att vara en del av ett team på 2 personer där ni tillsammans jobbar ni för skapa en så trevlig arbetsmiljö som möjligt.
Då vår kund verkar inom hälsa och idrott så tror vi att du som har liknande intressen kommer att trivas extra bra i rollen!

Tjänsten som receptionist är tänkt att starta i början på augusti. Arbetstiderna är där du och din kollega turas om i öppning och stängning.

Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att ha receptionistansvar för besökare via mail och telefon samt över disk, förbereda möteslokaler och hantera allmänna sysslor som uppkommer i den dagliga verksamheten.
Dessutom kommer du att arbeta i journalsystem och hantera lättare fakturering.

Som receptionist kommer du även att:
• Ta emot och registrera besökare
• Svara i telefon och mail
• Se till att receptionen ser representativ ut
• Viss schemaläggning
• Enklare ekonomiuppgifter
• Göra felanmälningar
• Hantera post och bud
• Ta hand om den allmänna trivseln på kontoret

Din bakgrund:
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du trivs med variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen.

Du har en god förmåga att skapa relationer och förmåga att hantera och koordinera flera olika typer av arbetsuppgifter samtidigt.
Erfarenhet av någon form av serviceyrke, reception eller administrativt arbete kommer att vara till hjälp för att komma in i arbetet men stor vikt kommer naturligtvis att läggas vid dina personliga egenskaper.

I övrigt söker vi dig som
* har goda kunskaper i såväl engelska som svenska i både tal och skrift
* har ett mycket gott sinne för detaljer
* har god datorvana och erfarenhet av webbaserade system
* har gymnasieutbildning
* är bekväm med engelska som arbetsspråk
* har mycket god känsla för service
* är duktig på att kommunicera.

Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat bemanning - & rekryteringsföretag. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Utbildning
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Utbildning | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola