Inaktiv platsannons

ADMINISTRATÖR i Stockholm

JobBusters söker efter en ADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu efter en Administratör som kan hjälpa till att ta hand om administrativa arbetsuppgifter såsom att driva kontraktsförlängningar mot ekonomi, lägga upp inköpsordrar i SAP, diskutera budgetuppdateringar med Finance-avdelningen. Du kommer även ha kontakt med leverantörer för att ta redan på slutanvändaravtal, företagsuppgifter, NDA:s med mera. Du kommer arbeta i vår kunds interna system ”OneTrust” och lägga in GDPR-uppdateringar, kontakta och ligga på leverantörer för prisuppdateringar och legala dokument.

Vi tror att det här uppdraget passar dig som är i början av din karriär och har erfarenhet från en administrativ roll eller koordinerande roll då du kommer ha många kontaktytor, både interna och externa. Du kommer i din roll som Administratör inte behöva ta några stora egna beslut, men det är bra om du kan vara pådrivande i beslut som behöver tas.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är stor inom utveckling av datorspel i mobiler och surfplattor för lärande med barn som målgrupp. Grunden för spelen är att barnen ska kunna förstå spelen utan instruktioner från en vuxen. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
- Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
- Meriterande om du har arbetat i SAP.
- Meriterande om du har en utbildning i Ekonomi.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Administratör så har du en "do-it" attityd och är inte rädd för att be om hjälp när du behöver det och har viljan att lära dig och utvecklas. Du är serviceinriktad och kan hantera flera bollar luften. Vidare så har du lätt för att sätta dig in i och förstå nya system.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta på distans flera dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa minst till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola