Inaktiv platsannons

Talent Acquisition Specialist till tretton37 i Lund

A-hub söker efter en Talent Acquisition Specialist till tretton37.

Om tjänsten

tretton37 letar efter dig som verkligen fastnat för det här med rekrytering. Om du dessutom har en nyfikenhet och ett starkt intresse för tech är detta en möjlighet som du bara inte vill missa!Vilka är tretton37?tretton37 är ett svenskt tech-konsultbolag som förser sina kunder med experter inom digital transformation och strävar efter att alltid leverera de bästa lösningarna i sina projekt. Sedan 2010 har tretton37 vuxit med över 300 handplockade personer från hela världen. Här står människorna i fokus lika mycket som de älskar lärandet. Det är ett företag som omfamnar en vänlig och stödjande kultur där balansen mellan arbete och privatliv värdesätts. Det organiseras regelbundet sociala aktiviteter där familjen är välkommen, månatliga luncher, middagsevenemang, samt sportaktiviteter. Visionen på tretton37 är "To always put people and their growth first" och detta är ledstjärnan i bolagets arbete. "Låt dig imponeras och läs mer hur det faktiskt bli en del av teamet här.Varför är rollen som Talent Acquisition Specialist på tretton37 något för dig?Det här är en självklar roll för dig som verkligen gillar tanken av att arbeta med uppsökande rekrytering i sällskap av tech-intresserade kollegor. Framför allt har du kanske ett intresse för just mjukvaruområdet och att skapa relationer med både kandidater och interna stakeholders. Det här är helt enkelt en roll för dig som uppskattar spännande dialoger med intressanta människor.TA-teamet på tretton37 består idag av 10 personer [TJ1] som utgår från kontoren i Stockholm, Lund och Ljubljana. Tretton37 jobbar med global rekrytering av tekniska roller, som exempelvis innefattar mjukvaruutvecklare, designers och tech leads. Framtidsplanerna för tretton37 är stora och för att nå dit behöver teamet nu utökas med fler kollegor.I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du framför allt att:
  • Driva egna rekryteringsprocesser från start till slut (sourcing, intervjuer, efterföljande administration och slutförande).
  • Jobba nära ledningen och rekryterande chefer på tretton37 för att säkerställa att de verkar i linje med affärsmål och strategi.
  • Jobba nära konsulterna på tretton37, som också utgör en viktig del i att säkerställa att bolaget attraherar och växer med rätt typ av kompetens och personer.
  • Förbättra arbetssätt vad gäller relationer, processer och verktyg kopplat till TA-arbetet inom tretton37.
  • Samarbeta inom TA-teamet och övriga delar av organisationen för att dela kunskap.
  • Anordna och driva rekryteringsevent tillsammans med övriga TA- och Marknadsteamet.
Det som kommer få dig att trivas på tretton37tretton37 vill träffa någon som önskar jobba i ett team och organisation där man blir mer än bara kollegor. Här blir du nämligen en del av en stark samhörighet, med mer gemensamt än det mest uppenbara – jobbet. De söker efter en person som gärna kommer med idéer på hur metoder och processer kan förbättras för att optimera tillväxten. Du blir en del av ett erfaret och kompetent team med en stark teamkänsla.Vad behöver du för att lyckas?Du som söker dig till den här rollen har sannolikt en stark passion och intresse för rekrytering. Ditt mål därtill är att bli riktigt grym på det du gör och att etablera ett gediget nätverk inom techsektorn (om du redan har detta är det en stjärna i kanten). Du har med fördel rekryteringserfarenhet sedan tidigare, gärna från ett tech-bolag. Om du är nyexaminerad från en relevant utbildning och ”bara” jobbat med rekrytering på deltid så är det intressant det också. Det viktigaste är att du har en stark vilja att leverera inom just det här området.Det här är en roll som sätter stort värde i god kommunikation och förmåga att hålla dialoger på olika nivåer, med människor som ofta är tekniskt bevandrade. Det känner du dig bekväm med, du är anpassningsbar och du har förmågan att korrigera din retorik beroende på vem du samtalar med. För att lyckas i rollen är det dessutom viktigt att du naturligt strukturerar ditt arbete och effektivt löser de utmaningar som dyker upp. Dialogerna i arbetet sker både på engelska och svenska, så därför måste du ha obehindrade färdigheter i bägge språk både i tal och skrift.Praktisk information
  • Start: Snarast, enligt överenskommelse
  • Placering: Lund
Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Önskemålet från tretton37 är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Tobias och A-hub via style="text-align:center">Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Lund | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola