Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare, ansvarig frukt och grönt/blommor, Hemköp Sundbyberg C

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik söker vi nu en butiksmedarbetare med ansvar för frukt- och gröntavdelningen. I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor på frukt och grönt är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i vår butik och specifikt på avdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du arbetar mestadels på avdelningen men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

 

Du kommer att göra allt från att lyfta fram varor på ett säljande och inbjudande sätt till att göra inköp, följa upp försäljningen ha koll på säsong/trender och aktivt utveckla avdelningen så den når världsklass. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Arbetstiderna är primärt schemalagda under dagtid på vardagar samt helgarbete varannan helg.

Det här förväntar vi oss

Att du gillar kunder och har kundservice ut i fingerspetsarna då vi har världens bästa kunder. Att du alltid kommer med en "can do attitude", vara lösningsorienterad och målmedveten att driva en så fin avdelning och butik som vi bara kan!

Förutom ovanstående kritiska kompetenser ser vi gärna att du ska ha erfarenhet från frukt - och grönt-avdelning och det är meriterande, om du har haft avdelningsansvar innan och då gärna inom just frukt och grönt. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår frukt- och grönavdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Vi jobbar ofta över gränserna i butiken och hjälper varandra lyfta butiken till så bra den bara kan bli. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb