Inaktiv platsannons

Lager- och transportmedarbetare Dagab Inköp & Logistik Jönköping

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på vårt lager/logistikcenter i Jönköping säkerställer du att matvaror kommer ut i tid och med bra kvalitet till våra butiker runt om i landet. Dina dagliga arbetsuppgifter är alla på rangeringen förekommande uppgifter men fokus är på att lossa och lasta lastbilar. Även körningar förekommer. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma, är det viktigt att du arbetar med hög effektivitet och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du kommer vara en del av ett stort logistikflöde med många aktörer och olika utmaningar är det extra viktigt att hålla tidspassning, följa säkerhets- och ordningsregler och hjälpa andra avdelningar vid behov. Vi vill att du ska vara en del i att skapa en effektiv och säker arbetsplats och få rätt förutsättningar att trivas idag och i morgon.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig med en positiv inställning som gillar att ta ansvar, oavsett om det handlar om att respektera tider, hålla god kvalitet eller nå uppsatta mål. Du är bekväm i att följas upp på din prestation och motiveras av att få ett tydligt kvitto på ett väl utfört jobb. För att du ska trivas i rollen som lagermedarbetare krävs en god fysik och att du tar hand om din hälsa, detta då du utför upprepade lyft. Därför är det viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt och uppskattar att hålla igång kroppen. Som person är det viktigt för dig att ha ett bra samarbete med dina arbetskamrater och att bidra till god stämning i gruppen, oavsett skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Samtidigt behöver du trivas i att arbeta självständigt på lagret, då du rör dig över stora ytor med begränsade sociala kontakter när du utför dina arbetsuppgifter. 

Erfarenhet och kunskaper

Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen. 

 

  • Du ska ha fyllt 18 år 
  • Svenska eller engelska
  • Krav på truckkort TLP 10, CE-kort, YKB och ADR. 
  • Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande
  • Positivt om du varit eller är aktiv inom idrott 

Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen. 
 

  • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
  • Rabatt hos våra kedjor och butiker
  • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
  • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
  • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt


Omfattning: Extrajobb
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kväll och natt, helger förekommer
Lön: Konkurrenskraftig fast lön, rörlig ersättning, OB och möjlighet till övertidsersättning. 
Plats: Jönköping, Torsvik

Publicerad den

29-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb