Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Transportkontoret vid Dagabs Logistikcenter Bålsta (kväll)

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här får du arbeta med

Tjänsten som arbetsledare för transportkontoret inom transport innebär att du leder och fördelar arbetet för en grupp medarbetare som arbetar på transportkontoret, så som tex utlastningsplanerare och transportadministratörer. Du säkerställer att rutiner, ordningsregler, arbetsinstruktioner samt lagar och förordningar efterlevs och agerar förebyggande för att minimera produktionsstörningar.

 

Som arbetsledare för transportkontoret kommer du jobba nära dina medarbetare och en stor del i ditt arbete handlar om att förstå dina medarbetares vardag och utmaningar, samt säkerställa att våra medarbetare på transportkontoret har rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete med högsta möjliga kvalitet. Bland annat kommer du som arbetsledare ansvara för att den administrativa delen i vår arbetsprocess flyter på, stötta våra operativa arbetsledare med administration, se till så att vi jobbar på rätt sätt i våra system, analysera resultat och jobba med ständiga förbättringar och säkerställa att vi hela tider ger feedback på hur vi kan utveckla vårt arbete utifrån uppföljning och KPI:er.

 

Du kommer även ansvara för olika projekt tillsammans med transportplanering och produktion, samt hålla regelbundna möten med dina medarbetare. För att lyckas i denna roll behöver du även ha en mycket god samarbetsförmåga, och ha lätt för att bygga relationer, samt förmågan att hålla våra medarbetare engagerade och motiverade. Att följa upp nyckeltal, gemensamma aktiviteter och mål är också en stor del i denna roll, då vi arbetar med ständiga förbättringar och hela tiden strävar efter utveckling av vår affär. Rollen är mestadels administrativ, men en del operativt arbete förekommer, i syfte att ännu bättre förstå helheten i vår transportprocess. Du förväntas samarbeta och ha nära kontakt med övriga arbetsledare, transportplanering och produktion. Du rapporterar till transportchef i Bålsta, Dennis Danielsson.

Det här förväntar vi oss

Den här rollen kräver grundläggande kunskaper inom arbetsmiljö och arbetsrätt samt dokumenterad erfarenhet från transportbranschen. Du behöver vara en ansvarstagande person med god organisatorisk, strukturerad och administrativ förmåga som kan samarbeta med andra avdelningar inom organisationen.

 

Du gillar att leda med tydliga direktiv, och arbeta analytiskt och proaktivt för att hela tiden utveckla vår process. Du har lätt för att lära dig system och tycka om att arbeta administrativt, samt ha en förmåga att omvandla teori till praktiska rutiner.

 

Vi tror att du gillar att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt och kan hantera stressiga situationer. Därtill har du förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du behöver kunna kommunicera skriftligen och muntligen på ett sakligt och tydligt sätt. Dina kunskaper inom Officepaketet är goda och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Det är meriterande om du arbetat med tex trafikledning, transportledning, transportadministration,  transportkoordinator eller liknande.

Det här erbjuder vi

Hos oss erbjuds du en viktig roll i Dagabs uppdrag att tillgodose hela Sverige med bra, prisvärd och hållbar mat. Du kommer vara mitt i navet på marknadens bästa logistiklösning. Här får du stora möjligheter att vidareutvecklas i ett arbetsklimat som vilar på våra gemensamma kärnvärden: ”Vi utmanar”, ”Vi är starkare tillsammans”, ”Butiken är vår scen” och ”Vi har koll”. 

 


Fastigheten i Bålsta har också tillgång till lunchrestaurang där både frukost och lunch serveras. Logistikcentret ska också vara en arbetsplats som stöttar hälsofrämjande. Det gör vi bland annat med hjälp av vår egen Dagab Running club samt tillgång till pingisbord eller padel på våra egna inomhusbanor. Efter provanställningen får du även rabatter hos våra butikskedjor och även tillgång till att nyttja friskvårdsbidrag. 

 

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten. Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vår arbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader. Tjänsten är placerad i Bålsta, Håbo kommun. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb