Inaktiv platsannons

Försäljningsledare deli/bröd, heltid - Stora Coop Kristinehamn

Om tjänsten

Brinner du för försäljning, utveckling och att vara en nyckelspelare i ett starkt team…JA då ska Du söka! Vi söker en Försäljningsledare på heltid med särskilt ansvar inom delikatessen och bröd

Som Försäljningsledare inom ditt område ansvarar du tillsammans med Säljchef och övriga medarbetare för att utveckla sortimentet, merförsäljningen och kundupplevelsen. Du är en person som gillar att ta ansvar och föregå med gott exempel. Du har rätt kompetens, inställning och attityd för uppgiften och ser fram emot att vara med att utveckla vår redan idag fina avdelning till våra högt satta mål. Arbetsuppgifterna innebär varuplock, varubeställningar, egenkontroll, säljplanering, uppföljning och härliga kundmöten.

Vi erbjuder dig:

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi ser fram emot att gå till jobbet, har kul ihop och hjälper varandra framåt. Vi är en blandning med personer i alla åldrar där vi är varandras arbetsmiljö och jobbar mot branschens bästa kundmöte. Hos oss får du möjligheten att arbeta med utvecklande och varierande uppdrag i en livsviktig bransch. Tillsammans skapar vi en välkomnande, inspirerande och säljande butik för en hållbar framtid och ett levande Värmland.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och sysselsättningsgraden är 38,25 timmar/vecka. Tjänsten innehåller kvälls- och helgarbete. Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

För mer information om tjänsten, kontakta butikschef Jörgen Beckman på 010-4109041

Sista ansökningsdag är 230531

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kristinehamn
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kristinehamn | Detaljhandel | Deltidsjobb