Inaktiv platsannons

Digital Product Owner Mobility and Rental i Stockholm

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt?

Gillar du att jobba med både kort- och långsiktiga mål och visa för dig själv och andra att det omöjliga faktiskt är möjligt? Har du dessutom erfarenhet av digitalisering inom obemannad (Mobility) eller bemannad (Rental) biluthyrning? Då kan rollen som Digital Product Owner Mobility och Rental på OKQ8 vara ditt drömjobb!

OKQ8 genomför nu en storsatsning inom att modernisera sina erbjudanden inom uthyrning och mobilitetstjänster. Vi behöver nu en stjärna som tar kommandot i att skapa de digitala förutsättningarna inom området och lyfta oss från en traditionell uthyrningsverksamhet.

Du kommer till en stor och komplex organisation som andas start-up med ambitioner om att digitalt omvandla den traditionella fysiska verksamheten till en omnikanalverksamhet, samt skapa en ny och modern IT-miljö. I rollen kommer du att arbeta både strategiskt och operativt i en verksamhet som utmärks av gemenskap och en passion för hållbar mobilitet.

Din roll

Du är redo att ta dig an det övergripande ansvaret för följande huvudområden:

  • Driva innovation och digitalisering framåt inom området tillsammans med verksamheten för att utveckla området Rental & Mobility
  • Aktivt agera affärsnära och vara en proaktiv, strategisk partner till affärsansvarige
  • Ansvarig för framtagande av analyser, business case och kostnadsuppföljning inom området

Som digital produktägare tar du ett end-to-end ansvar för produkten, dess processer och komponenter, och har förmågan att granska och säkerställa att föreslagna lösningar är i linje med vår digitala strategi.

Du kommer agera i en miljö där din förmåga att skapa relationer och din förmåga att föra dialoger om tekniken är likvärdigt viktiga, men där du briljera är hur du för dig i dialogerna i gränslandet mellan teknik och affär på ett pedagogiskt sätt. Slutkunden är alltid i fokus.

Du kommer att ha en hög grad av samarbete med medarbetare inom andra Avdelningar både inom Divisionen Digital Business & Members, i resten av verksamheten och med personal och kunder på våra stationer, samt ha externa samarbetskontakter.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och transformera OKQ8 in i en digital och hållbar framtid och som vill påverka hur vi jobbar imorgon. Vi värdesätter att det ska vara roligt att gå till jobbet, därför söker vi dig som sprider en positiv energi och delar med dig av din kunskap till kollegor och övrig verksamhet.

  • Som person är du handlingskraftig, innovativ, lösnings- och resultatfokuserad och håller energin uppe både i medgång och motgång. Du har ett hands-on, prestigelöst förhållningssätt i kombination med hög förmåga att leda och samarbeta med andra
  • Ditt arbetssätt karaktäriseras av helhetstänkt och proaktivitet och du besitter en mycket god kommunikativ förmåga där du vinner förtroende hos samarbetspartners och kollegor
  • Du har erfarenhet av ledande roller inom IT och digitalisering som t ex produkt- eller projektledare
  • Du har god förståelse och kunskap om processer och funktion samt gärna erfarenhet av tekniska lösningar inom biluthyrningsområdet
  • Du är tekniskt kompetent och kan ansvara för att nya lösningar är i linje med vår målarkitektur där plattformar, API first, data driven och best of breed är nyckelord

Tjänsten är inom divisionen Digital Business & Members med placering i Stockholm.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb