Inaktiv platsannons

LIA-praktik inom Järnväg Hösten 2023 i Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco är ett av Sveriges ledande konsultbolag som ansvarar för samtliga uppdrag inom järnvägsområdet samt för multidisciplinära uppdrag där järnvägsteknik ingår. Här finns Swecos järnvägstekniska kompetenser inom bana, el, signal och tele. Vi erbjuder projektering, design och specialisttjänster – av samtliga ingående komponenter och tekniker – för planering, byggande samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Din framtida roll
Inför hösten 2023 erbjuder vi ett antal studenter LIA-praktik hos oss. Om du som student söker en spännande, utmanade och studierelaterad praktik är Sweco rätt plats för dig. Placeringsort/tillhörande ort kan vara Stockholm och Norrköping. En del av praktiken kommer också att kunna ske på distans. Dina uppgifter blir att delta i de uppdrag vi genomför åt kunder på nationell, regional och lokal nivå. Våra enheter inom regionen är uppdelade inom Trafikstyrning (Signal), Bana, El, Tele, Data/Informationsstyrning och Uppdragsledning/uppdragsstyrning. Rikta gärna din ansökan mot någon av dessa.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som går på yrkesskola med järnvägsinriktning och som ska ha LIA-praktik under Hösten 2023.

Ansökan
Du ansöker med ett personligt brev (max en A4-sida) och CV. Sista ansökningsdag är den 31 Oktober. Då vi hanterar sökanden för LIA-praktik med olika startdatum kommer urvalet av kandidater att ske fortlöpande, redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

22-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej