Inaktiv platsannons

Specialist inom förorenade områden till Göteborg eller Halmstad

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Drivs du av miljöfrågor och speciellt förorenade områden? Har du lätt för att se möjligheter och sätta kundens behov i fokus? Vill du ta nästa steg i din utveckling, ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften?

Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?

Hos oss blir du en del av en grupp mycket kompetenta och nyfikna människor, som tar stort ansvar för sitt arbete och hjälper varandra framåt. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Vi jobbar både inom privat och offentlig sektor.

I vår grupp inom förorenade områden får du jobba tillsammans med 11 mycket kompetenta specialister, projektledare och handläggare som jobbar självständigt och drivande i uppdrag inom förorenade områden. Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

Din framtida roll

Som specialist inom förorenade områden kommer du exempelvis att:

  • Arbeta som uppdragsledare i både större och mindre, mer komplexa projekt, inom förorenade områden
  • Leda och utföra riskbedömningar och åtgärdsutredningar
  • I rollen som expert stötta uppdragsledare och handläggare både regionalt och nationellt
  • Utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag
  • Affärsmässigt driva och leda våra uppdrag
  • Ha stora möjligheter att jobba för en hållbar samhällsutveckling

Ledarskapet

”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra. Jag tror på teamwork och att vi alla tar ansvar och bidrar med att tänka nytt. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din personliga utveckling.” Erika Hellström, Gruppchef

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning högskola/universitet/YH alternativt likvärdig erfarenhet förvärvad från yrkeslivet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom förorenade områden, exempelvis från konsultverksamhet, myndighet eller entreprenör

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, kvalificerade riskbedömningar och åtgärdsutredningar.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket kräver att du har förmåga att anpassa din kommunikation efter din motpart.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 20 september 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej