Inaktiv platsannons

Järnvägsprojektör inom El till Linköping

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du en nyfiken och prestigelös person som trivs med att vara en i laget? Har du förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter? Swecos järnvägskonsulter söker nu dig med erfarenhet inom el som vill arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning, besiktning och anbud i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik. 

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Varför jobba hos oss?
Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder samt andra delar av världen erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor från hela världen. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling.

Din framtida roll
Som järnvägsprojektör på Sweco får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning, besiktning och anbud. Du kommer att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder nationellt och internationellt. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningar i tidiga skeden.

Ledarskapet
Ledarskap på Sweco handlar om att engagera och motivera medarbetarna. Med gemensamma mål, tillit och delaktighet skapar vi starka team för att kunna leverera i våra mest komplexa projekt. Vi tror på styrkan i att jobba tillsammans och hjälpa varandra för att nå dit. Du kommer att få en coachande ledare som kräver hög självständighet och eget ansvar från medarbetarna vilket i sin tur skapar utrymme för frihet och balans mellan arbetsliv och fritid. Tillsammans sätter vi dina mål och jobbar för din utveckling.

Vem är du?
För att lyckas i rollen bör du ha några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är en nyfiken och lyhörd person som både vill dela med dig av dina erfarenheter samt lära dig av dina kollegor. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum 2024-02-15. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta TF Gruppchef Tony Jadid, 076-890 72 55, tony.jadid@sweco.se

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej