Uppdragsledare inom byggnadskonstruktörer till Luleå

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor? Just nu söker vi byggnadskonstruktörer med erfarenhet av uppdragsledning till vårt kontor i Luleå!

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill stärka laget med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härligt gäng kollegor med mycket driv och energi. Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Hos oss finns en samlad kompetens inom hus- och industrikonstruktion.

Varför jobba hos oss?
Hos oss kommer du att tillhöra en härlig grupp av nyfikna och engagerade konsulter som brinner för att skapa smarta lösningar tillsammans med våra kunder. Vår grupp inom Byggkonstruktion på Swecos kontor i Luleå är relativt nystartad och har sedan starten 2021 kommit in bra i gemenskapen på kontoret och i vår norra region. I Luleå är vi drygt 220 medarbetare som har ett nära samarbete med varandra. Byggkonstruktionsgruppen i Luleå tillhör Region Nord där även Sundsvall, Östersund och Umeå ingår. Som grupp värdesätter vi ett brett samarbete och arbetar tillsammans i våra uppdrag – stora som små. Vi värdesätter dig som vill bli en del av teamet och hjälpa till att bidra till vårt goda samarbete och gemenskap.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Om Luleå
Universitets- och industristaden Luleå har under senare år seglat upp som motor för expansionen i norra Norrland och har med sin närhet till skog och hav mycket att erbjuda den friluftsintresserade – sommar som vinter. Föreningsliv inom olika områden finns för både barn och vuxna. Läs mer om Luleå på visitlulea.se.

Din framtida roll

Som uppdragsledande byggnadskonstruktör i Luleå kommer du att arbeta med varierande typer av uppdrag. Allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader. Vi arbetar med alla skeden i projekten, tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga bygghandlingar och elementritningar.

Din placeringsort blir Luleå men det finns möjligheter att delvis arbeta från hemmet eller från våra andra kontor i regionen.

”Som ledare är jag prestigelös, inkluderande och lyhörd. Jag jobbar för en utvecklande och öppen miljö där alla ska känna sig sedd och hörd. För mig är det viktigt att bygga ett lag där alla känner att de får utvecklas till sin fulla potential. Vill du jobba i ett öppet klimat med högt i tak där egna initiativ premieras då skulle du passa perfekt i min grupp!”  – Thomas Sjöberg, gruppchef.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som jobbat några år som byggnadskonstruktör och har erfarenhet av att uppdragsleda projekt. Men, det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk. I arbetet driver du saker från idé till målgång där du på ett prestigelöst sätt tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt, då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer, och därför tror vi att du tycker nätverkande är spännande och att du förstår värdet av att skapa kontakter både externt och internt

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. På grund av semestertider kan återkoppling dröja till efter mitten på augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Luleå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen