Inaktiv platsannons

Lösningsspecialist med fokus inom Cloud och Datacenter i Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Om tjänsten

Känner du att du blir lite extra exalterad när du får prata om it och teknik? Är du en person med ett starkt driv att lära dig och utvecklas mer inom it, som dessutom har ett intresse och en ådra för försäljning? Är du intresserad av att komma in i en roll där du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med några av de tyngsta namnen i it-branschen? Då är detta en unik chans för dig!

Just nu söker Atea i Region Syd dig som vill jobba som Lösningsspecialist med fokus på Cloud och Datacenter inom affärsområdet Hybrid Platforms. Kanske sitter du som konsult idag men vill ge rådgivning och sälj en chans istället? Kanske du är säljare med ett brinnande intresse för Datacenter och Cloud lösningar? Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. De kallar sig stolt för landslaget inom informationsteknologi.

 

 

Din roll i laget

I denna roll kommer du att komma in i ett tätt sammansvetsat och mycket kompetent gäng, där du genom mentorskap och utbildning får växa. Teamet arbetar med inriktning mot Datacenter (Cloud, Hyperkonvergerat, Backup, Storage, Server, IoT etc.), och it-säkerhetslösningar. Din roll som Lösningsspecialist (specialistsäljare) innebär att du kommer att driva och utveckla affärer mot Ateas kunder i Region Syd. Ditt fokus kommer vara på DC/Cloud lösningar och att hjälpa kunderna i deras utveckling av nuvarande miljöer, men även hjälpa dem på resan mot digitalisering och IoT-lösningar. I detta team finns en stolthet i att presentera den bästa lösningen för kunden och detta görs i samråd med några av branschens vassaste it-konsulter. I din närmaste chef, Philip Island, hittar vi en chef som arbetar hårt med att vidareutveckla sina anställda och att skapa rätt förutsättningar för dem genom ett individanpassat ledarskap.

Dina arbetsuppgifter

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare inom nätverk och kommunikation bör du ha följande kompetenser

  • Tidigare erfarenhet från liknande roll
  • Kunskap kring Datacenter och cloud (Azure, AWS, HPE, Dell, Nutanix,
    NetApp, VM-ware, Cisco och liknande)
  • God samarbetsförmåga, en lagspelare
  • En nyfikenhet och ett driv att vilja lära sig och utvecklas
  • Pondus och ett förtroendeingivande sätt
Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande;
Du har ett intresse och kompetens för DC/Cloud lösningar. Kanske har du läst en teknisk utbildning men känner att du har en känsla och ett intresse för försäljning, eller så är det precis tvärtom. Du är som person väldigt social och har ett service- och affärstänk som Atea värdesätter högt, då de jobbar nära sina kunder och deras it-personal och användare. Du tar personligt ansvar och brinner för att arbeta kundfokuserat med it-lösningar. Vidare är du driven i ditt arbete och har ett intresse av att skapa mervärde för kunden, som du kan bemöta med trovärdighet och ett förtroendeingivande sätt. Mycket av detta kommer med erfarenhet, men det viktiga är att vi kan se dessa egenskaper hos dig, att du har en positiv inställning till förändring och att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vidare ser vi att du har körkort, då tjänsten innebär resor inom regionen. Vi ser även att du bor någonstans där du har möjlighet att utgå ifrån något av följande kontor: Malmö, Helsingborg eller Kristianstad.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryterare, Anna Kolvik Kiotseridis, Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

 

 

#LI-HYBRID

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö, Helsingborg, Kristianstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)