Inaktiv platsannons

Uppdragsledare och teknikansvarig inom förorenade områden till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du jobba i uppdrag där du är med och formar en hållbar samhällsutveckling och infrastruktur?  Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Varför jobba hos oss?
Hos oss blir du en del av en grupp mycket kompetenta och nyfikna människor, som tar stort ansvar för sitt arbete och hjälper varandra framåt. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Vi jobbar både inom privat och offentlig sektor.

I vår grupp inom förorenade områden får du jobba tillsammans med 11 mycket kompetenta uppdragsledare, handläggare och specialister inom förorenade områden.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap och vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i. Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Sweco-kollegor och även med kollegor nationellt.

Din framtida roll
Som uppdragsledare och teknikansvarig inom förorenade områden kommer du exempelvis att:

 • arbeta som uppdragsledare i både större och mindre uppdrag inom förorenade områden
 • arbeta som teknikansvarig/deluppdragsledare inom förorenade områden i några av de större infrastrukturprojekt som Sweco driver
 • skriva förfrågningsunderlag
 • hjälpa våra kunder att hitta hållbara lösningar på deras utmaningar
 • utveckla kundrelationer och på sikt sälja in egna uppdrag

”Som ledare är jag organiserad, effektiv och driven. Jag inspireras av människor som drivs av att förändra. Jag tror på teamwork och att vi alla tar ansvar och bidrar med att tänka nytt. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din personliga utveckling.” Erika Hellström, gruppchef

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsexamen samt minst 3 års erfarenhet av att arbeta som uppdragsledare, teknikansvarig, handläggare eller specialist inom förorenade områden. Du trivs i en ledande roll och är duktig på att se helheten i ett uppdrag. Du samarbetar väl med kollegor både inom teknikområdet och med andra teknikområden. Du är nyfiken på nya lösningar på aktuella frågeställningar och vill jobba långsiktigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

 • skriva förfrågningsunderlag för entreprenader
 • projektering av arbete med förorenade områden
 • masshantering
 • entreprenadjuridik
 • miljökontroller
 • projektledning eller byggledning kopplat till sanering eller masshantering

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder och du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 20 september 2023. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej