Inaktiv platsannons

Geotekniker till Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Varför jobba hos oss?
Sweco söker nu både erfarna handläggande geotekniker och Juniora geotekniker till gruppen med möjliga placeringsorter såsom Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik och Östersund för att komplettera vår befintliga väl fungerande geoteknikverksamhet. Vår verksamhet inom geoteknik och fältgeoteknik, samt de närliggande områdena geofysik och bergteknik, omfattar i dagsläget ca 80 medarbetare inom vår region i Nord/mitt. Nationellt inom Sweco finns cirka 300 medarbetare som jobbar med geoteknik.

Din framtida roll
I rollen som handläggande geotekniker kommer du att arbeta självständigt i egna uppdrag eller i uppdragsgrupper. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Du väljer din egen väg! Du kommer tillsammans med övriga geotekniker verka inom hela infrastrukturområdet. Våra kunder är till exempel myndigheter, kraftbolag, entreprenörer och kommuner.

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot geoteknik, bergteknik, anläggningsteknik eller dig som har förvärvat sig motsvarande kunskap på annat sätt. Vi söker dig som erfaren och etablerad i branschen men också dig som junior.

Du är nyfiken och intresserad av att utvecklas och samtidigt vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. Du kan arbeta självständigt eller i grupp, är ansvarstagande och kommer få stöd av hela Swecos samlade kompetens. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej