Inaktiv platsannons

ADMINISTRATÖR i Stockholm

JobBusters söker efter en ADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Backoffice Administratör till vår kund i Stockholm! Arbetet består främst av att hantera faktureringsförberedelser, krediteringar och behörighetsuppsättning vid ny leverans av kredittjänster men också supportfrågor att besvara. Teamet består av 12 personer. Sammanhållningen och blandningen av åldrar och bakgrund är det som gör teamet starkt. Vår kunds ledord är kundfokus och lagarbete. Som ny hos vår kund sätter de upp en plan tillsammans för att stötta och stärka din roll i teamet. Arbetsplatsen kommer vara på kontoret i Solna men de praktiserar hybridarbete med valfrihet att arbeta halva tiden hemifrån.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är expert på smart data och hjälper varje dag kunder och partners att växa och framgång med hjälp av data, analys och datadrivna lösningar. Det är ett globalt företag och det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.

Kvalifikationer
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM-system eller backoffice-system
- Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi söker dig som drivs av att leverera hög service, trivs med att arbeta administrativt och nära andra delar av företaget. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du gillar att ta ansvar och har god förståelse för kundernas behov, vill ge utmärkt support och ser affärsnyttan i det du gör. Du tycker om att effektivisera processer med kundperspektivet i fokus och drivs av att utvecklas och lära dig nya saker.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna innan kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är .

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola