Inaktiv platsannons

TOP JOB

Konferensvärd och receptionist till Coor på deltid i Stockholm

COOR söker efter en Konferensvärd och receptionist till Coor på deltid.

Om tjänsten

Älskar du service och kundkontakt? Är du mån om att erbjuda ett varmt och personligt värdskap? Då är det här jobbet något för dig! Vi söker nu en varm och serviceinriktad konferensvärd till Coor i Stockholm City.
Om rollen
Som konferensvärd kommer du att ge högklassig service som kännetecknas av ett varmt och personligt värdskap. I rollen ingår även att du bemannar vår reception och välkomnar våra kunder och gäster. Vårt fokus är att våra konferensgäster ska kunna ha ett så effektivt möte som möjligt. Våra gäster har möten i allt från intern konferens till ;
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivt servicebemötande av gäster i lokalerna (skapa trivsel, logistik, tydlighet)
  • I ordningsställande av mat och dryck till konferensgäster
  • Planering och förberedelse av lokalerna inför möten och konferenser
  • Service i konferensrum inklusive teknisk utrustning
  • Bokningar och merförsäljning
Tjänsten är en tillsvidareanställning är på deltid (50 %). Vill du jobba mer finns den möjligheten. Placering i Södermalm. Arbetet är främst dagtid på vardagar men kvällsarbete kan förekomma.
Vår kandidat
För att lyckas i rollen som konferensvärd ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete inom service. Du har ett stort intresse för människor, du trivs med att ge bästa tänkbara service, och du har en intresse för ;
Om dig
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och vilja till att lösa saker tillsammans. Du är en trygg person som vågar lita på din egen förmåga att ta ansvar. Som person söker vi dig som har ett naturligt sinne för service, är utåtriktad och professionell. Du ser möjligheter och är positiv till utveckling. Det är även viktigt att du är lyhörd, noggrann och uppmärksam för att lyckas i denna roll.
Vi erbjuder
Som konferensvärd hos oss kommer du vara del i ett team med bra gemenskap där vi har roligt tillsammans och har högt i tak. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att ;Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvå ;
Övrig informtion och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande gruppchef Caroline Friestedt på mejl Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Stockholm | Turism | Deltidsjobb | Grundskola