Inaktiv platsannons

Rexel söker en Utesäljare till Helsingborg

Rexel söker efter en Rexel söker en Utesäljare till Helsingborg.

Om tjänsten

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då kanske du är vår nya Utesäljare!
Vi söker en utesäljare med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.
Arbetsuppgifter
Som utesäljare på Rexel arbetar du med uppsökande försäljning med inriktning mot el-installatörer, industri, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du bearbetar så väl nya kunder som befintliga kunder.
Kvalifikationer
Vi söker dig med 3-årigt gymnasium med inriktning mot elteknik, eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. För att lyckas hos oss är det viktigt att du har en bred kunskap om produkterna i vår bransch. Du är en passionerad affärsman, att göra affärer är något du verkligen brinner för och är duktig på. Du har en bred ekonomisk kompetens och är van att kalkylera och räkna på affärer. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgifts- och lösningsorienterad. Du är utåtriktad och social och har lätt för att skapa kontakt med nya människor. Du är bra på att skapa långvariga kundrelationer som du underhåller och utvecklar på bästa sätt över tid. Tillsammans med dina kollegor skapar du engagemang och delaktighet med kunderna. Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt. Du gillar att arbeta strukturerat, självständigt och fritt, men förstår vikten av att vara del av ett team, både inom filialen men även i samarbete med övriga kollegor inom Rexel.
Vad vi erbjuder
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående hos våra medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuds alla ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är nödvändigt i vår bransch och något vi brinner för. Genom vår 'Rexel Academy' och andra utbildningssatsningar får alla medarbetare kontinuerlig ;
Hör av dig till oss
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Sök tjänsten redan idag! Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansö ;Vill du veta mer om Rexel, om mig eller om rollen som utesäljare är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande filialchef Jonas Svensson som du når på .
Om Rexel Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! Läs mer om Rexel på Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium