Inaktiv platsannons

AVDELNINGSASSISTENT i Västerås

JobBusters söker efter en AVDELNINGSASSISTENT.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Till vår populära kund i Västerås söker vi nu efter en Avdelningsassistent som vill arbeta i en bred roll med mycket variation. Som Avdelningsassistent kommer du att arbeta nära chefen och andra assistenter med liknande arbetsuppgifter.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
- Hantera reseräkningar.
- Boka mötesrum.
- Fixa fika och luncher.
- Vara med och fixa event.
- HR relaterad administration så som onboarding, offboarding, beställa behörigheter med mera.

Vi tror att den här rollen passar dig som är i början av din karriär och som vill fortsätta att utvecklas inom administration och service.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som skapar produkter, bland annat robotar, och lösningar inom bland annat automation och digitalisering. Koncernens bolag finns i cirka 100 länder och huvudkontoret i Sverige finns strax utanför Stockholm.

Kvalifikationer
- Du har sen tidigare arbetat i en serviceinriktad roll.
- Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
- Du har god systemvana och lätt för att lära dig nya system.
- Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
- Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
- Meriterande om du har erfarenhet av SAP.
- Meriterande om du har erfarenhet av HR-administration.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Avdelningsassistent så är du en person med stort driv och positiv inställning. Du är bra på att kommunicera, är serviceinriktad samt trivs med att ha många bollar i luften.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start rätt så omgående och uppdraget förväntas löpa under 12 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Västerås. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola