Inaktiv platsannons

It-specialist Data Center i Göteborg

Om tjänsten

Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu söker vi på Atea Managed Services (AMS) dig som vill jobba som It-specialist. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, IT-specialist
 

Din roll i laget

Du kommer ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, felsökning, spännande projekt och förbättringsarbete inom datacenter området. Våra kunder består av en mix både gällande storlek samt privat och offentlig sektor. Du kommer arbeta med allt ifrån VMware och tilll backup och storage, i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och lösningsarkitekter. Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Teamet består av kompetenta, drivna och ansvarstagande It-specialister som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. I Göteborg är vi ca 30 stycken på AMS och hela kontoret rymmer totalt 300-talet Atea medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. Du kan läsa mer om vad vi på Atea Managed Services gör .

Vad söker vi hos dig

Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för datacenter och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vi arbetar alltid i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Kundens bästa och affärsmässighet är en självklarhet för dig. Beredskap kan ingå i arbetsuppgifterna.

För att lyckas i tjänsten som It-specialist ska du ha följande kunskaper:

  • Bred kompetens och god erfarenhet av arbete i större datacenter och enterprise miljöer samt storage-lösningar
  • Ett gediget intresse för drift, förvaltning, felsökning och optimering
  • God kommunikation och samarbetsförmåga
  • Behärskar både svenska och engelska språket i tal och skrift
  • B-körkort

Det är meriterande om du har med dig:

  • Erfarenhet av hyperkonvergerade lösningar såsom Nutanix eller VXrail
  • Erfarenhet av NAS lösningar såsom NetApp, Isilon mfl
  • Erfarenhet av Veeam på djupare/enterprise nivå
  • Erfarenhet av hårdvara från Dell eller HPE
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Diego Adibzadeh på alternativt telefonnummer +46 90 71 28 92. Med anledning av kommande semesterperiod kan återkoppling på din ansökan eventuellt dröja något längre än vanligt. Men ansök redan idag!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)