Inaktiv platsannons

Intresseansökan Konsult inom SharePoint i Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Är du en stjärna inom SharePoint och intresserad av att jobba på världens mest hållbara bolag inom IT-services? Trots att vi inte har några aktuella tjänster ute just nu letar vi på Atea alltid efter tillskott i vårt landslag. Skicka in en intresseansökan så kanske vi hittar en match till dig inom kort!
 

Din roll i laget

I rollen kommer du att hjälpa våra kunder med olika delar av SharePoint/Microsoft 365. Vi söker både dig som är specialiserad inom någon del av de områden vi söker, men då dessa områden ligger nära varandra så söker vi även dig som har kunskaper om flera delar och hur de interagerar för att skapa effektivare processer och mer produktiva medarbetare. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.   

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och trivas hos oss.  Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Vi tror att du håller dig kontinuerligt uppdaterad kring vad som händer och har koll på det absolut senaste inom SharePoint.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av många av de ingående tjänsterna SharePoint online, Modern Experience och/eller Microsoft Power Platform

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Ansökan

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas och trivas hos oss.  Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Vi tror att du håller dig kontinuerligt uppdaterad kring vad som händer och har koll på det absolut senaste inom ShaprePoint.

 #LI-HYBRID

 

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)