Inaktiv platsannons

Projektledare till PMO inom Atea i Stockholm, Malmö, Helsingborg

Om tjänsten

Atea Digital Services (ADS) är Ateas egen IT-avdelning och agerar som en strategisk affärspartner och en naturlig möjliggörare i Ateas egen digitaliseringsresa. Du erbjuds en utvecklande roll i ett team av projektledare som hjälper och stöttar varandra och där du kommer att ha kontakt med alla delar av Ateas organisation och medarbetare. Inom ADS arbetar vi över landsgränserna och stödjer hela Ateas organisation. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Den här gången söker vi dig som vill abeta från vårt Ateakontor i Stockholm, Malmö eller Helsingborg.

Din roll i laget

ADS PMO inom Atea ansvarar för att driva och utveckla projektverksamheten för våra interna IT-projekt. Vi har idag ett team av ca 10 projektledare, lokaliserade både i Baltikum och Skandinavien. Som en följd av Ateas spännande digitaliseringsresa utvecklas och förändas vår verksamhet hela tiden och mycket av detta sker genom våra projekt. Nu söker vi dig som är senior i rollen och som kan bidra med gedigen kunskap och erfarenhet till våra projekt och till teamet som du kommer att vara en del av. Som projektledare inom PMO spelar du en central roll, både i Ateas interna strategiska projekt,  men även genom att vara med och bidra till utveckling av arbetssätt och metoder inom vår projektverksamhet. Här får du möjlighet att vara en del av ett framåtlutat bolag med stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi arbetar i ett projektledarteam där vi utvecklas både som grupp och som individer, delar med oss av kunskap och erfarenheter och stöttar varandra i vardagen. 

Dina arbetsuppgifter

Våra projekt är av olika storlek och stödjer alla delar inom Ateas organisation och spänner över alla delar av it-infrastruktur och informationshantering. Exempel på projekt är förstudier, implementeringsprojekt, uppgraderingar, utrullningsprojekt, migreringsprojekt. 

Vad söker vi hos dig

För att lyckas i rollen behöver du vara en målinriktad och initiativtagande person som motiveras av att leda arbetsgrupper mot uppsatta mål. Du är skicklig på att kommunicera och skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. 

Du har även: 

  • Många års erfarenhet i rollen som projektledare 
  • Flerårig erfarenhet av it-branschen  
  • Ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag 
  • Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska respektive engelska 
  • Gedigen metodkunskap inom projektledning (PPS eller annan) 

Meriterande är: 

  • Certifiering inom projektledning: IPMA, PMI/PMP, PRINCE2, Scrum eller motsvarande. 
  • Kompetens och/eller certifieringar inom t.ex förvaltning (ITIL, PM3), testledning, kravhantering, verksamhetsutveckling eller förändringsledning. 
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Läser du detta och tror att du är rätt person? Tveka då inte att söka tjänsten alternativt ställa dina frågor eller funderingar till mig på . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Malmö, Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)