Inaktiv platsannons

Intresseansökan it-projektledare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du att det roligaste jobb som finns är att driva projekt? Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som projektledare är du en nyckelperson i våra kunders digitala förändringsresa och du är delaktig från uppstarten i projektet där du tillsammans med våra kundansvariga säljare och tekniska specialister gör en bedömning av kundens behov. Du ansvarar även för förändringsledning och för att skapa en förståelse för förändringen hos kundens medarbetare. Emellanåt kan du också ha rollen som kvalitets-/leveransansvarig gentemot kunden i något av våra kundåtaganden.

Dina arbetsuppgifter

Du är trygg med att driva större komplexa projekt som spänner över både verksamhet och it. Du har erfarenhet av att driva affärsförflyttning, affärsnära projekt samt it-relaterade projekt. Du har kunskap i traditionella projektmodeller samt av agila arbetssätt. Du vet hur man agerar för att skapa ägarskap, delaktighet och motivation i en organisation och du förstår vikten av att arbeta strukturerat och proaktivt med förändringsledning.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som är kommunikativ och lyhörd med en god samarbetsförmåga. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är noggrann och har förmågan att leda andra till att nå uppsatta mål. Du talar och skriver svenska flytande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Ansök här 

Då detta är en möjlighet att visa intresse för rollen som projektledare hos oss, så kommer vi höra av oss om vi har en tjänst som vi tror du skulle vara en bra match för dig. Vi kommer då kontakta dig och stämma av intresse för tjänsten samt ställa några frågor gällande de grundläggande kraven för just den specifika tjänsten, samt såklart berätta mer om hur det är att arbeta på hos oss på Atea.  

 

#LI-HYBRI

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)