Inaktiv platsannons

CE-Chaufför, Dagab Inköp & Logistik AB Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi chaufförer med CE-behörighet och erfarenhet av bil och släp till vårt logistikcenter i Bålsta. Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.
 

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete, behärskar svenska i tal och skrift, är självgående, flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

 

Du behöver också ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med tungt släp, digitalt färdskrivarekort, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Det är meriterande om du har ADR-kort och bakgavellyftutbildning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Det här erbjuder vi
  • Omfattning: Heltid 100%

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med provanställning på 6 månader

  • Tillträde: Enligt överenskommelse.

  • Lön: Fast lön
     

Eftersom vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare utför vi slumpvisa drogtester på vårarbetsplats och tillämpar också drogtester i samband med rekryteringen.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb