Inaktiv platsannons

Processpecialist Produktion inom verksamhetsutveckling/IT i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

 

I Bålsta nordväst om centrala Stockholm bygger vi på Dagab upp ett högautomatiserad logistikcenter för livsmedel som kommer att bli en av de största och modernaste anläggningarna i Europa.


Detta är en unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning för butik och e-handel. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att vidareutveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra fortsatt framgång inom dagligvaruhandeln. 


Vi söker dig  med stor förståelse för hur system och process samverkar. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med tyngdpunkt mot verksamhet och automationsleverantör men med gränssnitt till andra verksamhetsområden, Axfood IT samt de kedjor vi stöttar. Tillsammans utvecklar vi framtidens logistikanläggning.


Du kommer att tillhöra Dagabs avdelning som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra varuförsörjningsprocesser, Verksamhetsutveckling/IT Varuförsörjning. Ditt team inom avdelningen ansvarar för Produktionsprocesserna med en teamchef som Processansvarig. Idag består teamet av fyra kunniga specialister som tillsammans skapar en härlig gemenskap.
 

Det här får du göra

 

I rollen som processpecialist får du vara med och skapa en helt ny typ av logistikanläggning. Vi tar med oss de goda erfarenheterna från våra nuvarande lager och utvecklar sedan dessa då vi högautomatiserar i vårt nya gigantiska logistikcenter. Tillsammans med egna teamet, IT, automationsleverantör och verksamhet så tar vi fram design, bygger, testar och implementerar. Vårt ansvar sträcker sig från att gods anländer, genom hela automation med godsmottag, inlagring, påfyllnad, plock och enda fram tills att det ska lastas. 


När det är i drift så ansvarar vi sen för att förvalta och driva utveckling vidare. Vi utför också olika analyser som vi sedan presenterar för berörda. Det innebär att man i rollen både behöver ha djup kunskap inom sitt område men också ha en god förståelse för hela kedjan. Arbetet bedrivs just nu primärt i projektform men går succesivt över alltmer i löpande verksamhet.

Det här förväntar vi oss

 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har

 

  • Examen från högskola eller universitet inom logistik, ekonomi eller annan liknande inriktning. Alternativt flera års arbetslivserfarenhet i liknande roller.
  • God analytisk förmåga.
  • Erfarenhet av och uppskattar att arbeta i projekt samt att driva frågor självständigt både mot externa parter och interna funktioner.
  • Presentera eget framtaget material på ett pedagogiskt och informativt sätt
  • God förmåga att skriva och tala engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med system/applikationer för varuförsörjning, särskilt med inriktning mot lagerautomation eller erfarenhet av SAP.

 

Som person är du driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du trivs med att utveckla, skapa nytt och leverera resultat, gärna tillsammans med andra. En god samarbetsförmåga är därför viktigt. Samtidigt som du har förståelse för helheten har du ett intresse och en drivkraft för att arbeta med detaljerna där arbetssätt möter systemstöd

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1 september eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt lager i Bålsta.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb