Inaktiv platsannons

Produktionsledare Natt i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi. Vi är cirka 1000 anställda i Tranås och våra mest kända varumärken är Bosch och IVT. I koncernen är vi cirka 420 000 medarbetare som arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling.

I Tranås finns en stor produktionsenhet och även ett kompetens- och utvecklingscenter. Våra olika värmepumpar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

En av våra produktionsledare går vidare till en annan roll inom företaget och vi söker därmed dig som vill utgöra en viktig del av Bosch Thermoteknik ABs produktion. 
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för nattskiftet och är den som, tillsammans med våra teamleaders, leder och fördelar arbetet under detta skift. Du säkerställer att en god arbetsmiljö uppnås och att policys, riktlinjer och rutiner efterlevs. Som produktions-ledare för nattskiftet krävs ett tätt samarbete med teamleaders, övriga produktionsledare, HR och andra avdelningar inom företaget. Du ansvarar även för att coacha och utveckla teamleaders och medarbetare för att optimera en god arbetsmiljö, effektivitet, produktivitet, hög kvalitet och goda resultat. Kontinuerlig och tydlig rapportering utgör också en viktig del av arbetet, såväl muntligt som skriftligt. 

Rollen innebär givetvis att du är en bra förebild och leder samt inspirerar på ett sätt som är inkluderande. Som produktionsledare hos oss ansvarar man för ett högre antal medarbetare – upp till 150 medarbetare. Detta är därmed en roll för dig som gillar utmaningar, att arbeta hos ett stort internationellt företag och som är en stabil och trygg ledare.  

Kravspecifikation

Du är en van ledare som kan hantera olika typer av situationer, beslut och människor. Du är duktig på att leda och fördela arbetet och ser vad som behöver prioriteras. En god kommunikationsförmåga krävs för tjänsten då en stor del av arbetet består av att ge och ta emot information. Du har därmed inga problem med att prata inför större grupper.
Som person är du ordningsam och social samt gillar utmaningar och problemlösning. Du har en mycket god datorvana, har erfarenhet av att arbeta i olika typer av system och attestering av arbetstider. Du har utbildning i ledarskap och därmed utvecklat och arbetat en hel del med ditt ledarskap.

Ett krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenheter av personalansvar för större arbetsgrupper inom tillverkningsindustri eller liknande. Viktigt för rollen är att du är trygg i ditt ledarskap och respekterar samtliga individer - oavsett bakgrund, erfarenheter, olikheter och värderingar. Du har inga problem med att fatta snabba, men genomtänkta beslut.

Då koncernspråket är engelska så bör du kunna uttrycka dig på engelska, både i tal och skrift. 

Då tjänsten omfattas av nattarbete har du flera års erfarenhet av nattarbete och detta är något som du trivs med.

Ytterligare information

Din framtida arbetsplats erbjuder dig:

  • Trivsel och personlig utveckling
  • Ett attraktivt jobb
  • Olika sport- och hälsomöjligheter
  • Tjänstepension
  • Friskvård och massage

Tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag: 2023-07-20.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester för samtliga medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)