Inaktiv platsannons

Projektledare inom Produktion & Digitalisering i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen.

Det kontinuerliga förbättringsarbetet är viktigt för oss för att fortsätta vara världsledande i det vi gör. Just nu är vi dessutom inne i en tillväxtresa, där utvecklingen av nya och befintliga produkter är avgörande för hur framgångsrika vi blir i framtiden.

Vi söker just nu två projektledare med inriktning mot produktion och digitalisering!

Jobbeskrivning

Som projektledare kommer du aktivt driva olika typer av utvecklingsprojekt inom hela vår affärsenhet. Projekten har en tydlig koppling till våra strategiska mål och du får utrymme att påverka och bidra till att vi når dessa. Beroende på typ av projekt behöver du kunna anamma både klassisk och agil projektledning för att nå bästa möjliga resultat. Du kommer ha ett viktig roll för att skapa acceptans och engagemang för det som ska implementeras i organisationen, samt ansvar för att stabilisera förändringen innan projektavslut.

Rollen innebär till stor del krossfunktionella samarbeten med många olika avdelningar och kontaktpersoner, såväl internt som externt. Bygga relationer, kommunicera och samverka inom Bosch Rexroth kommer därför bli en stor del av din vardag. 

Du och dina framtida kollegor utgör tillsammans Projektkontoret som driver verksamhetsutveckling och projektledning över hela affärsenheten Large Hydraulic Drives. Vi är ett glatt och starkt team som supportar varandra samt aktivt arbetar med att förbättra våra arbetssätt och metoder.

Kravspecifikation

Vi ser att du som söker har: 

  • Teoretisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom relevant område.
  • Förståelse för agil och klassisk projektledning.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, med anledning att det är ett internationellt företag och kommunikationen sker på dessa språk. 

Vi ser det särskilt meriterande om du även har: 

  • Arbetslivserfarenhet inom produktion och/eller produktutveckling  
  • Erfarenhet och kunskap inom digitalisering

För att trivas i rollen som projektledare ser vi att:

  • Du är strukturerad och tar egna initiativ för att driva projekt framåt.
  • Du är duktig på att planera, delegera och hantera risker för att säkerställa att projekt kommer i mål.
  • Du tycker om att arbeta med människor, är en god kommunikatör och har en förmåga att sätta dig in i olika perspektiv.
  • Du har en naturlig förmåga att leda, engagera och involvera andra samt förstår vikten av bra och nära samarbeten.

Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig? Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef för Projekt och verksamhetsutveckling Moa Bergström på telefon 0660-87231

Vill du veta med om att jobba och leva i Örnsköldsvik Kommun? 
Om du inte kommer från området, så kan du på ett lättsamt sätt få en bild av ditt framtida liv i Örnsköldsvik 

Vill du ansöka tjänsten? 
Välkommen med din ansökan snarast möjligt men senast 2023-08-04. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)