Inaktiv platsannons

Butikschef Stora Coop Ludvika

Om tjänsten

Då vår nuvarande chef går vidare i karriären söker vi nu hans efterträdare.

Vi vill att du som söker har erfarenhet från sälj- och ekonomistyrning och har egenskaper för att skapa en inbjudande butik med hög matkvalitet, stort utbud och en trevlig miljö för våra kunder.

Du ska ha ett positivt modernt ledarsätt och coacha ditt ledningsteam och övriga medarbetare på ett målinriktat och utvecklande sätt.

Då vi arbetar med både kvantitativa och kvalitativa mål, mäts ditt resultat både efter hur butiken går och hur nöjda kunderna är. Hur nöjda de är styrs förstås i första hand av hur engagerade och motiverade dina medarbetare är. Att entusiasmera och skapa förutsättning för att dina medarbetare skall utvecklas är därför prioriterade mål.

Där kommer din tydlighet, sociala lyhördhet, din kommunikationsförmåga och din uthållighet väl till pass. Det här kräver förstås att du själv är ett bra föredöme, det vill säga att du gillar att leva mitt i den dagliga verksamheten.

Som resultatansvarig måste du ha erfarenhet av detaljhandeln och gärna vara en utpräglad handelsman med dokumenterad erfarenhet av att leda större grupper. Förmåga att identifiera problem, att jobba fram lösningar tillsammans med dina medarbetare och att fatta beslut bör vara utmärkande drag hos dig.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, men krävande och utvecklande chefsjobb i ett företag som har många möjligheter för dig som vill utveckla och utvecklas.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ludvika
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ludvika | Detaljhandel | Deltidsjobb