Inaktiv platsannons

Butikssäljare vikariat - Coop Forserum

Om tjänsten

Vi på Coop Forserum söker nu ytterligare en pigg och matglad medarbetare till vår butik!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik (kolonial, kassa, etc). Du behöver vara flexibel och trivas med att ha varierade arbetstider då arbete förekommer så väl på kvällar och helger som dagtid.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik och arbete i kassa är starkt meriterande.

Tjänsten är en vikariat på 26 h/vecka med tillträde vecka 29 eller enligt överenskommelse, till och med maj 2024. Arbetstider varierar men är förlagda på både dag – och kvällstid samt helger. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Forserum
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Forserum | Detaljhandel | Deltidsjobb