Inaktiv platsannons

Butikssäljare Frukt & Grönt - Stora Coop Kungsbacka

Om tjänsten

Stora Coop Kungsbacka söker nu dig som är serviceinriktad och vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visat äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Vidare är du ansvarstagande, kreativ och nytänkande.

Som butikssäljare är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i stressade situationer.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara i vår Frukt & Grönt-avdelning där vi vill att du ska erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande frukt & grönt-avdelning alla dagar i veckan, men arbetat kan komma att variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik.

Annonsen gäller en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med tillträde omgående. Arbetstider varierar men är förlagda på både dag – och kvällstid samt helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Detaljhandel | Deltidsjobb