Inaktiv platsannons

Sommarvikariat - Coop Anderstorp

Om tjänsten

Är du en glad och positiv person som brinner för mötet med kunden, då kan du vara den vi söker.

Vi söker nu en sommarvikarie till vår butik Coop Anderstorp. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du mogen, kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det finns goda chanser till fortsatt uppdrag om vi ser att du är rätt person för jobbet.

Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer arbeta med kassaarbete och varuplock. Du ska bidra till att kunden alltid möts av en fräsch och välfylld butik och ett bemötande i absolut toppklass.

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden alltid nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande.

Tjänsten är ett sommarvikariat på deltid 10-15h/v fram till slutet på augusti, 2023. God chans till förlängning under hösten. Arbetstiderna är varierande och innebär schema både på dagtid och kvällar/helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Butikschef Sanna Lenander mail tel; 010-745 05 41

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Anderstorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Anderstorp | Detaljhandel | Deltidsjobb