Inaktiv platsannons

Erfaren undersköterska till avdelningen för postoperativ vård i Solna

Är du utbildad och erfaren undersköterska med ett stort engagemang för ditt arbete? Vi söker en till kollega till oss på Pre- och postoperation på Karolinska i Solna. Vi... Hos oss kommer du att: Som undersköterska ha ett patientnära...

Om tjänsten

Är du utbildad och erfaren undersköterska med ett stort engagemang för ditt arbete? Vi söker en till kollega till oss på Pre- och postoperation på Karolinska i Solna.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Som undersköterska ha ett patientnära arbete i högspecialiserad vårdmiljö.
 • Planera och utföra daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet.
 • Erbjudas en individuellt anpassad introduktion med fyra veckors inskolningstid.
 • Ha en individuell kompetensutvecklingsplan som tas fram tillsammans med dig för en kontinuerlig fortbildning.
 • Få friskvårdsbidrag på upp till 5000 kr, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag samt tillgång till våra fina personalgym i Solna och Huddinge.

Självklart får du också ta del av samtliga generella som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder!

Om tjänsten

På Pre- och postoperativ vård i Solna tar vi emot och vårdar patienter i samband med både akuta och elektiva operationer. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, olika typer av läkare samt fysioterapeuter och avdelningen är öppen dygnet runt veckans alla dagar. Som del av ett universitetssjukhus har vi nya kollegor under inskolning, blivande kollegor under utbildning samt bedriver forskning med syfte att förbättra och utveckla vården. 

Hos oss vårdas och övervakas vuxna patienter från hela sjukhuset i samband med bland annat operation, intervention eller behandling i kombination med någon form av anestesi (narkos/sövning/ bedövning). Patientgruppen som du kommer i kontakt med är varierande med en vårdtid som också kan variera mellan ett par timmar till flera dygn. Vi behandlar även bl.a. patienter med svikt i vitala funktioner såsom andning och cirkulation. Detta gör att både arbetsuppgifterna och arbetstempot är mycket omväxlande vilket kommer ge dig en fördjupad samt bred kompetens inom ett flertal områden.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare.
 • Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Minst ett par års erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. En provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning
4. Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig samt berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som undersköterska.Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Maria eller Kristina.

Välkommen med din ansökan!

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)