Inaktiv platsannons

Undersköterska till geriatrisk vårdavdelning med inriktning hjärtsjukvård i Stockholm

Är du erfaren undersköterska som vill göra skillnad för våra sköra äldre samtidigt som du bidrar till framtidens geriatriska hjärtsjukvård? Har du ett stort intresse för äldre och hjärtsjukvård? Då det är dig vi söker! Vi... Hos oss...

Om tjänsten

Är du erfaren undersköterska som vill göra skillnad för våra sköra äldre samtidigt som du bidrar till framtidens geriatriska hjärtsjukvård? Har du ett stort intresse för äldre och hjärtsjukvård? Då det är dig vi söker!

Vi erbjuder


Hos oss kommer du att:

 • Ingå i ett glatt och välkomnande team där vi stöttar varandra och ser till att alla mår bra på jobbet.
 • Erbjudas en introduktionsutbildning anpassad efter dig och verksamheten.
 • Få en bred erfarenhet inom omvårdnad, gällande just kombinationen geriatrik och kardiologi samt goda möjligheter till vidare kompetensutveckling inom området. 

Självklart får du också ta del av de som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Geriatriken och kardiologen är en vårdavdelning som delar vårdgolv för att ge våra geriatriska patienter med behov av hjärtsjukvård en vård med hög kvalitet. Detta, för Stockholm, unika samarbete gör att vi numera är en geriatrisk avdelning med inriktning hjärtsjukvård och hjärtövervakning.

Som undersköterska arbetar du nära och tillsammans med patienten och det övriga vårdteamet. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra den basal omvårdnaden och även medicintekniska arbetsmoment såsom provtagning och övervakning av vitala parametrar.


Här kan du läsa mer om hur det är att på Karolinska Universitetssjukhuset

Vi söker dig

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för geriatrik och hjärtsjukvård.
 • är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det
  personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen
 • har mod att agera efter sin egen övertygelse.
 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.
 • ser möjligheterna i förändringar arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt
  sätt.
 • lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning. Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

 • Specialistutbildning inom multisjuka äldre eller någon liknade.
Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se. Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Publicerad den

16-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Medicin / Sjukvård | Heltidsjobb (förstajobb)