Inaktiv platsannons

Truckförare/Lagerarbetare i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 2 juli 2023
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för spännande möjligheter på Lantmännen Cerealia i rollen då vi söker truckförare/lagerarbetare till vårat centrallager i Järna.

Du kommer tillhöra ett team på 20 medarbetare. Lantmännen Cerealia är ett dynamiskt företag där du kommer få möjlighet att jobba med marknadsledande produkter såsom Kungsörnen, Axa, Start och GoGreen mfl.

Det här kommer du att göra

I rollen som truckförare/lagerarbetare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter såsom truckkörning, lossning och lastning, orderkontroll av avgående gods och ankomstkontroller. Detta är en viktig del för att säkerställa att våra kunder får rätt produkter i rätt tid. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands. Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig del för oss och ett stort fokusområde i rollen.

Tjänsterna är på heltid. Skift kan förekomma. Tillträde så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Truckkort A+B (krav)
  • Gymnasieutbildning
  • Viss datorkunskap
  • Erfarenhet att arbeta på lager
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Du är:

  • Strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt för att säkerställa korrekta ordrar
  • Lagspelare som sätter teamets mål i första hand och hjälper till där det behövs likväl positiv för att främja en god gemenskap
  • Ansvarsfull
  • I god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Warehousleader Ingela Frögren. Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb