Inaktiv platsannons

Souschef till Lisebergs Hamnområde i Göteborg

Om tjänsten

Souschef till Lisebergs Hamnområde
Liseberg AB

Vi på Liseberg erbjuder en spännande och positiv arbetsplats där du får du vara dig själv. Vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och åsikter och kamratskapet är något vi värderar högt.

På Hamnområdet driver vi tillsammans ett flertal restauranger som alla har unika koncept och utbud. Som arbetsledare på Hamnområdet deltar du i allt från planering och konceptutveckling till menyarbete, rekrytering och självklart vår dagliga drift.

Våra enheter:

Hamnkrogen är Lisebergs fisk- och skaldjursrestaurang med parkens bästa solläge. Under jul på Liseberg serverar vi ett av Göteborgs mest uppskattade julbord, även här med fisk och skaldjur som specialitet.

Spökbaren har en tydlig anknytning till Spökhotellet Gasten och serverar allt ifrån hamburgare och club sandwich till ost & chark. Utbudet på öl och drinkar är brett och för de orädda är Spökbaren ett extra populärt tillhåll under Halloween på Liseberg.

Skeppsmagasinet är Hamnområdets fast casual enhet. Fish and Chips och BBQ ribs är våra storsäljare. Skeppsmagasinet driver även våra utebarer, som är extra populära under sommarens många konserter på Lilla Scenen, som ligger centralt i vårt område.

Hamnområdet står ofta värd för ett antal större event där vi kan hantera upp till 3500 gäster med mat och dryck.

Arbetsuppgifter som souschef: 
Du är synlig, närvarande och aktiv i driften.
Du är väl insatt i inköpsrutiner och personalplanering samt delaktig i menyplanering, kalkylering, rekryteringsprocesser, introduktioner och utbildningar.

Kvalifikationer:

  • Relevant branschutbildning samt erfarenhet från främst a la carte men gärna även beställningsverksamhet, med fördel tidigare erfarenhet i arbetsledande position
  • Du har datorvana
  • Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej