Inaktiv platsannons

Elektriker i Göteborg

Om tjänsten

Elektriker

Det händer mycket på Liseberg, vi bygger både hotell, vattenpark och nya attraktioner och därför behöver vi på el-avdelningen utöka med fler elektriker. Du som är elektriker och gillar utmaningar och stor variation i vardagen har nu chans att bli en del av Lisebergs mest spännande arbetsgrupp – elektrikerna.

Som elektriker på Liseberg är du en nyckelspelare i att säkra drift, underhåll, ombyggnad och interna kontroller av såväl attraktioner som fastigheter. Arbetet erbjuder stor variation med  allt ifrån dagligt underhåll, säsongsomställningar till komplexa felsökningar och  attraktionsinstallationer . Och arbetsmiljön – ja, vi vågar sträcka ut hakan och säga att den är det vackraste Göteborg har att erbjuda. Du kommer att ingå i en grupp om 20 personer och tillsammans arbetar ni mot Lisebergs alla avdelningar och verksamheter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el-teknisk/automationsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkesutbildning. Du har erfarenhet av elinstallationer, elektronik, kraftelektronik och kraftförsörjning. Meriterande är om du har erfarenhet som industrielektriker, har du även kunskaper inom styr och regler inom industriautomation är det en klar fördel.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och sätter säkerheten i första rummet.

Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kan komma att genomföras. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. B- körkort är ett krav.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej