Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Trädgård i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsledare till Trädgård
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 450 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning, Attraktionsteknik, Fastighet, Parkmiljö samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Beskrivning
Område Trädgård är de som ger våra gäster en grön prunkande och lustfylld upplevelse på Liseberg. Hit söker vi nu en arbetsledare vars uppdrag är att tillsammans med  områdets arbetsledare svara för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet. Det innebär även att ingå i nya projekt. Verksamheten är i gång året om i olika omfattning beroende på våra säsonger och evenemang, likväl varierar vårt uppdrag i allt från plantering, skötsel till snöröjning.
Vårt trädgårdsteam består idag av 14 tillsvidareanställda medarbetare och därtill  ett antal säsongmedarbetare som varierar i antal beroende på årstid. För att säkerställa en en hög kvalité i vår vackra park ställer uppdraget krav på stor närvaro och delaktighet i den dagliga driften.
Du behöver ha en god förmåga att prioritera och hantera flera frågor samtidigt. Genom att motivera, inspirera och finnas tillgänglig för medarbetarna skapar du förutsättningar för ett gott arbetsklimat. Du rapporterar till Områdeschef för Trädgård.

Kvalifikationer
Som arbetsledare på Liseberg behöver du vara lyhörd, initiativtagande, kommunikativ, kreativ och prestigelös. Att få våra medarbetare att växa, och att ge feedback kommer naturligt för dig.
Du har lätt för att samarbeta och värdesätter en god relation med kollegor, både inom verksamheten, men även inom Lisebergs övriga Gästverksamheter och Funktioner. Du har tidigare ledarerfarenhet och goda datorkunskaper. 
Du ska ha en gymnasial trädgårdsutbildning eller eftergymnasial YH-utbildning med inriktning trädgård.
Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen. 

Publicerad den

22-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej