Inaktiv platsannons

Skådespelare med sångkunskaper till Halloween på Liseberg 2023 i Göteborg

Om tjänsten

Skådespelare med sångkunskaper till Halloween på Liseberg 2023
Liseberg AB

Upplevelse- och åkattraktionerna är för många gäster anledningen till ett Lisebergsbesök. Med bemötande och säkerhet i fokus ansluter Gästverksamhetsområde Attraktion starkt till ansvaret för gästens helhetsupplevelse och förstärker Lisebergsupplevelsen ytterligare.

Beskrivning
Gästverksamhetsområde Attraktion söker skådespelare med sångkunskaper till Skräckenheten Cirkus Bisarr. Rollen blandas med sångframträdanden och talade monologer. Som skådespelare uppträder du med manusbaserade nummer. Sångvana är ett krav.

Arbetsuppgifter
En arbetsdag innefattar förutom schemalagda framträdanden även uppvärmning, förberedelser och iordningställande. Tjänsterna vi erbjuder är säsongstjänster och arbetstiden följer Lisebergsparkens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Kvalifikationer
De framträdanden som spelas är till stor del manusbundna och regisserade, men innehåller även improviserade delar, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din förmåga att improvisera.

Vi söker dig som är en stark sångare och har röstläge sopran eller alt. För att arbeta som skådespelare på Liseberg ser vi att du har utbildning och/eller professionell erfarenhet inom området teater/sång/dans. Du ska också ha goda kunskaper inom improvisation.

Vi vill att du förutom din ansökan och CV att du spelar in en film där du berättar om vem du är, varför vill du arbeta på Halloween och presenterar ditt nummer - 60 sek.

Vill du så får du gärna länka din showreal.

Vill du veta mer om våra karaktärer eller övrig information om tjänsten är du välkommen att kontakta oss:
Elisabeth Söderberg, 031 766 70 37 - Konceptkoordinator/Arbetsledare
Emil Aronsson, 031 766 73 43 - Områdeschef
Du kan också skicka oss ett mejl till: skrack@liseberg.se. Skriv Skådespelare med sångkunskaper Halloween 2023 i ämnesraden.

Observera att sista ansökningsdag är söndagen den 13 augusti och audition kommer att hållas på Liseberg torsdag den 31 augusti.

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej