Inaktiv platsannons

Tågtekniker till Norsborgsdepån i Stockholm

... Som tågtekniker kommer ditt arbete innebär reparationer, akut och förebyggande underhåll samt felsökning av Stockholms nyaste tunnelbanevagnar C30. Du kommer vara bland...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som tågtekniker kommer ditt arbete innebär reparationer, akut och förebyggande underhåll samt felsökning av Stockholms nyaste tunnelbanevagnar C30. Du kommer vara bland de första personerna som finns på plats och du är delaktig i mottagandet av de nya vagnarna.

Arbetet innebär:
Reparationer av de nya tunnelbanevagnarna C30
Löpande underhåll baserat på intervaller på tid eller km samt akuta underhållsarbeten
Felsökning av vagnar och system med hjälp av kretsschema
Iordningställande av tåg, rangering (depåkörning), vagnstädning samt planering av vagnarnas tursättning i trafik
Inledningsvis handlar det även om att ta emot, besikta och driftsätta de nya vagnarna
Administrera och till viss del arbetsleda reparationsarbetet

Tjänsten avser heltid med placering i den nya Norsborgdepån. Dina arbetstiderna är förlagda antingen på ett schema av två-skift (morgon-kväll) eller natt.

Kvalifikationer

Du som söker till oss:
För att trivas i rollen som tågtekniker utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och höga krav på säkerheten. Du tag i saker på eget initiativ och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du bör även ha en anda av nyskapande eftersom du tillsammans med dina kollegor kommer sätta tonen för Norsborgdepån.

Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
Har läst samt har kunskaper i ellära motsvarande gymnasienivå
Erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete och har du erfarenhet från tågteknik är det en merit
God datorvana
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text och tal på engelska.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!
#LI-DNP

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-07-16
Referensnummer: C145018

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Tech Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)