Inaktiv platsannons

Diagnostekniker sökes omgående till Mekonomen Bilverkstad i Brunna i Kungsängen

Om tjänsten

  • Ansök senast: 22 augusti 2023
Kvalifikationer

Du har:

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha dokumenterad relevant utbildning samt erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker. Du bör ha kunskap av att felsöka bilar samt reparationer. Du bör också vara bekväm med administrativa uppgifter samt ha god datorvana samt vana att jobba med diagnosutrustning. Du bör ha minst B-körkort.

Du gillar att lösa kundens problem likväl som att ge en kollega en hjälpande hand.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök därför redan idag!

Vi erbjuder:

Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där du kan känna dig hemma och arbeta tillsammans med trevliga kollegor. Fördelarna med att arbeta hos oss sträcker sig bortom enbart en lönecheck. Vi tror på att skapa en miljö där våra anställda trivs och kan växa både personligt och professionellt. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar till öppen kommunikation och idéutbyte för att främja en positiv arbetsplatskultur. Utveckling är en av våra högsta prioriteringar, och vi är engagerade i att hjälpa våra anställda att nå sin fulla potential. Genom att erbjuda interna utbildningar och möjligheter till vidareutbildning strävar vi efter att ständigt förbättra vårt team och hålla oss i framkant inom vår bransch. Vi tror att när våra anställda växer och utvecklas, gör vi det också som företag.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

25-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsängen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsängen | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)