Inaktiv platsannons

Personal till Sodexo Landvetter flygplats i Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo letar efter ansvarsfulla flygplansstädare till Landvetter. Som anställd i något av våra städteam är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete och som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete där tempot stundtals är högt. Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann och ibland lösa hastigt uppkomna situationer.

Vad du kommer jobba med:

I våra lokalvårdsuppdrag på flygplatsen tillser vi att kunderna har en god arbetsmiljö i sina lokaler. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och anpassar oss efter driften som pågår hos våra kunder, för att på bästa sätt leverera god service i dygnet runt verksamheter.

Flygplansstädningen är ett lagarbete där flera personer kliver ombord samtidigt för att under tidsbegränsning uppnå ett bra resultat. Din samarbetsförmåga och känsla för service är viktig. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Eftersom livet på en flygplats pågår dygnet runt alla dagar om året är arbetstiden förlagt till förmiddag, eftermiddag eller natt. Anställningen avser visstidsanställning vid behov av extra arbetskraft vid peak, sjukdom eller ledigheter. Under perioder kan du kopplas till ett rullande schema.

För att få arbeta på en flygplats krävs kontroll i belastningsregistret, och vid anställning även hos Transportstyrelsen. Detta gör att rekryteringen kan ta upp till sex veckor.

För att söka tjänsten måste du:

  • Ha goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
  • Vara noggrann och punktlig
  • Vara prickfri i belastningsregistret
  • Ha dokumenterad sysselsättning från de senaste fem åren (t ex: arbetsgivare, utbildning intyg av anhörig om du haft sommarlov osv.)
  • Körkort klass B är ett krav

Det är extra plus om du:

  • Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
  • Har SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

17-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb