Inaktiv platsannons

Receptionist till Upper House Spa söks på 20% & extra vid behov i Göteborg

Om tjänsten

Receptionist till Upper House Spa söks på 20% & extra vid behov

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett exklusivt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. Upper House är en del av Gothia Towers.

Om rollen
I rollen som hotellreceptionist och spavärd möter du såväl våra hotellgäster som den lokala göteborgaren. I vårt spa guidar du gästerna genom sin vistelse samt underhåller olika delar av spafaciliteterna under dagen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av incheckning av spa och träningsgäster, kassahantering, försäljning av produkter, servering av dryck samt övergripande koll i våra allmänna ytor.

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera service i världsklass samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de lämnar hotellet. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning samt merförsäljning. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard och koncept följs.

 

Vem är du?
Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på hotell, spa, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera och Book4Time är ett plus.

 

Varför ska du välja oss?
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många möjligheter att både bredda kunskap och erfarenhet. Vi är ett stort och sammansvetsat team som med mycket glädje, mod och engagemang jobbar tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare varje år.

 

Information om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team som verkligen brinner för service, med målet om att dagligen överträffa gästernas förväntningar. 

Tjänsterna som tillsätts är:

  • Tillsvidareanställning på 20%.
  • Extra vid behov.

Stora möjligheter att få arbeta 50-80% över lov och sommarperioden 2024.

Tjänsterna startar med upplärning i augusti, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 30 juni, rekrytering sker löpande.

Publicerad den

19-05-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb